En gång i kvartalet…

men – det är inte så konstigt…jag bloggar ju mest på Facebook nu…

Kanske dags att avsluta den här bloggen? Kanske bara ha sidan som en presentation av mig och mina hundar? Tränar gör vi iallafall. Ganska mycket också.

Sot är påbörjad på RC-träning samt slalom i agilityn. Hon har fått starta ett par ggr på blåbärstävlingar och tunnelrace, och tycker att det är så jääävla roligt – så hon kan bara inte hålla tyst. Hon vrålar sig genom varje lopp. Och före loppet. Och efter loppet. Spårmässigt så är hon nästan startklar för apellen, men vi har lite kvar i apellydnaden. Budföringen och framförgåendet tex… Och kampglädjen är det minsann inget fel på!

Nash har plockat en SM-pinne inför SM2018, och vi håller just nu tävlingspaus. Och passar på att lägga över honom på RC, han också. Man har liksom ingen riktig chans längre, med 2o2o på kontaktfälten. Om man inte har en supersnabb hund i övrigt. Nash är inte maxad small och har svårt att komma upp i samma hastighet som de med lite längre ben. Plus att han har ett långsamtgående fordon till matte… Så vi försöker öka där vi kan helt enkelt.

Binks är numera avslutad inom agilitytävling, då jag kände att det blev liiiite för mycket med 3 så olika hundar, i olika klasser och olika storlekar. Binks får istället fokusera på bruksspåret, och att göra ett seriöst försök på fler spårcert. Ett läger för Anna Löfgren har berikat oss kunskapsmässigt, och vi har nu en plan för hur vi ska få till riktigt snygga upptag.

Så – fokus just nu i träningen. Få Sot startklar i agility och bruksspår. Underhållsträna och utveckla Nash i agilityn, inkl utveckla min egen förmåga till att handla honom rätt. Samt ladda på Binks så mkt som möjligt inför höstens spårtävlingar.

Lite att pyssla med, alltså. Kul har vi, och njuter, jaaaa…det gör jag!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En gång i kvartalet…

  1. Selma skriver:

    Fast behåll bloggen tycker jag. Roligt med lite utförligare text ibland!

  2. Erika skriver:

    Haha, inte visste du att Selma kan läsa 😉 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s