Sökträning

Är man träningsnörd, så är man. Idag blev det minsann sökträning både för Sot och Binks. Nash har varit hos fys och fick lossat på en låsning, så han får nöja sig med promenader.

Sot verkar inte riktigt förstå vad sök går ut på. All träning är ju kul och dessutom får man springa så fort man vill, så med på leken är hon. De få ggr hon har fått testa sök, så har hon fått se när första figgarna går ut. Sedan får hon poppar på fig 3+4. Och visst far hon ut och hittar – så fort figge är hittad, så är hon liksom klar med den och vill iväg på nästa. Hmmm ser vad jag skriver, och då behöver vi öka figge-intresset – men varken kamp el gotte verkar höja det… Jag ska testa vindmarkeringar, och se ifall det blir skillnad.

Binks, min fine allroundpudel, fick gå 4 skick han också. Inkl ett tomskick och skallmarkeringar på samtliga figgar. Helt oretade figgar, inga problem att gå igång i skall – men viss svårighet att bibehålla skallet medans matte är på väg ut. Tomskicket blev djupt och med framslag – perfekt! Och det är alltså 3 månader sedan han fick köra sök sist! Jag är så imponerad av min lille krigare! Kan inte låta bli att frestas av att testa honom i lkl sök … I år kanske?

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s