2016 års tävlingssäsong

Jösses då så ofta jag uppdaterar bloggen här…. not! 🙂

Men vi är igång! 5 spårtävlingar blev det för Binks under våren, med förträffliga insatser i spårskogen. Tyvärr lite varierande insatser sedan inne på lydnaden, så det är där vi lägger fokus i träningen under sommaren. Nya tävlingar är i siktet under hösten 2016, så vi kommer igen!

I april började agilitysäsongen, och husvagnen har fått tjänstgöra flera helger! Riktigt kul att ha fått nya, dynamiska träningskompisar, med nytändning hos mig som resultat! Detta har också synts i tävlingsresultaten – framförallt hos Nash, som i juni tog sina sista pinnar i klass 2, och som ska debutera i klass 3 under sommaren! Spännande!!

Binks har lyckats norpa åt sig 2 st SM-pinnar i hoppklass, vilka vi är mäkta stolta över! Vi får väl se ifall vi lyckas ta några fler inför SM 2017. Han är inte lika drivande och självständig som Nash, och om det hänger på hur fort jag springer, så kan det bli knepigt… Jaja, roligt har vi iaf – och vi trivs bra med variationen det ger att spåra på vinterhalvåret och springa agility på sommarhalvåret!

SPKs brukspudelläger har vi också hunnit vara på, där Binks bla spårade kanon rakt genom fikagruppen, och Nash fick slipa på dubbla blindbyten för Sandra!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s