Hösten på intåg

Det var minsann länge sedan jag skrev något, men inte så konstigt eftersom jobbet tar en hel massa tid. Inte bara från hus&hem men även från hundar och träning.

Tävlar gör vi ändå..hehe! Dock med de resultat som man kan förvänta sig utan någon större mängd träning. Jag tycker ändå att både Binks och Nash sköter sig riktigt bra. Gorm också såklart, som den livsnjutande pensionär han är numera!

Förra helgen debuterade jag & Binks i elitspår, eller ja vi åkte ut till spåret iaf! Oavbrutet hällregn och fältspår är inte den snällaste debuten man kan önska sig, och det fanns inte mycket spår kvar att följa. Nåja, det kommer fler tävlingar.

Igår så var Nash på sitt livs andra utställning – återigen på SKKs Int utst i Eslöv. I hård konkurrens m 7 andra snygga hanar i ökl, så blev han tvåa m ck. Och sedan i BH klassen så slutade han som 4 BH. Så nöjd med en duktig spets som travade och förde sig galant!

Idag blev det så agilitytävling igen och efter en lång svit med diskningar, så har det nu börjat lossna. Jag & Nash blir allt mer samspelta och det har känts att vi närmar oss . Idag ett hopplopp m 5 fel, två diskade lopp och ett nollat aglopp som gav oss vår första pinne i tvåan. I Hoppklass så har vi en pinne sedan förut. Ett par tävlingar kvar för säsongen, sedan lugnar vi ner oss över vintern.

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s