Dubbel debut i helgen!

Idag blasksnöar det i Skåne, men det gör inte så mycket då vi har vilodag efter helgens agilitytävling i Ulricehamn.

Jag kan inte låta bli att skaka på huvudet åt minnena, fortsätter att rumla runt i mitt huvud. Åt att vandrarhemmet missat att boka in oss för 2 nätter, och bara bokat en natt. Åt att bilbatterihelvetet var heldött när vi bara vill sova efter 14 tim i en sporthall. Åt att lördagens spänning resultaterade i ett femstjärnigt migränanfall på natten. Åt att Chino var i toppform på fredaglunch, men akut stopp i en analsäck skickade honom till veterinären på fredagkvällen, och därmed stopp på att få tävla på lördagmorgon.

Sedan spricker en fånigt leende fram… Åt den glada känslan att springa med Nash. Åt först pinne i agloppet. Sedan i hopploppet också. Bättre debut kan man inte ha! Duktiga fluff!!

Leendet blir ännu bredare av minnet av Binks debut i klass 3 – på en Nalle Jansson-bana. En domare som vi hittills diskat oss för, varenda gång. Och med svårigheter som vi definitivt inte tränat på än. Tex slalomingång m hinder i vägen. Övriga knepigheter klarade vi, och kom i mål, odiskade m 5 fel och lite tidsfel. Lördagens agilitylopp körde vi kl 20.30 och jag var tröööött…får ju skylla på något, när jag glömmer ett blindbyte, varför Binks sitter som en smäck i fel tunnelingång…

Söndagen bjöd på nya utmaningar. I hopploppet så verkade Binks ha upptäckt hur kul det är i klass 3, och öste på så jag inte hann med. Vi diskade oss nog två-tre ggr där…och hade skitkul!! Sist var det dags för ännu en Nalle Jansson agbana, med knepig start. Jag var osäker på om vi skulle klara den, och Binks var också osäker, och seeg i den starten. Därefter så kunde vi ösa på och kom i mål med nollfel! Eller ja, en hundradel i tidsfel, men det räckte minsann till vår första SM-pinne! Jösses då, EN SM-PINNE, hur coolt är inte det? Mycket oväntat med det startfältet av idel superduktiga hundar, men oj vad roligt!

Som sagt förut, min lille fine kämpe till pudel! Enorm kapacitet och gör alltid så bra han kan! Bara matte gör vad hon ska….

imageimage

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s