Spår – och fryser…

Hmm, kittlar i halsen, vilket kanske inte är så konstigt, eftersom ena fönstret i sovrummet stått öppet hela natten. Men grus i ögonen beror nog mer på jetlag..

I vilket fall, himla skönt att vara hemma igen, efter en goe solsemester på Curaçao. Bland höjdpunkterna finns definitivt salighetskänslan av att få simma med delfiner! Men också värmen, som iofs mer var en hetta, än värme…

Efter att sovit som stendöd i 8 tim, så var jag inte speciellt pigg imorse, men kom iväg till skogen ändå. Spårträning på schemat, på vackra Klåveröd.

Binks – förarspår, ca 5-600m, med upptag, och vinkelträning. Började kanon med finfint upptag, och sedan bra fart och härlig spårglädje genom hela spåret. Lite slarv på någon sträcka, men det blev bättre alltefter spåret. Allt markerades, pinnar såväl som nergrävt boll! Duktig pudelutt!

Nash – förarspår, ca 250m, inget blod, ingen klöv, så därför ca 1 tim gammalt. Nash plockade upp spåret redan på väg till start och det var bara att hänga på. Lite för högt tempo och mega-motivation för spår, så tjo vad det gick! Markerade fint strumpan som låg som slut! Väldigt nöjt Fluff!

Gorm – icke förarspår, ca 600m, där Camilla hade gjort en massa roligheter längs vägen. Gorm tyckte att det var sketakul – och undrade ifall hon var onykter när hon gick ut det… Men, honom lurar man inte, han löste alla finurligheter med lite tankemöda här och där! Och så skrattade han förnöjt åt oss efteråt, och tackade Camilla för spåret, med en rejäl kelpiepuss efteråt! Tur hon är van!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s