Nash har gjort MH!

Och jodå, Nash är en spets, en ras som ska fungera som en larmhund.
Inte bruksras, och minsann ingen retriever heller…

1. Han tycker att testledaren är högst mysko, och det vete fan om han skulle få känna på Nash..och nä,det fick han inte!
2. Och då vill man faktiskt inte leka med nån mysko testledare heller, än mindre när det är nån märklig kampleksak som erbjuds. Fast matte verkade ju tycka att den var kul, så då var Nash med – för att tvärnita när jag kastade till TL.
3. Lilla bytet sågs, jagades, kollades och ignorerades. Som sagt, ingen retriever i linjerna bakom Nash, inte…
4. Satt fint och glodde tillbaka på gruppen under aktiviteten.
5. Hade full koll på den halte och lytte, och MYCKET märklige figuren på avståndsleken. Noterade var han försvann och tyckte att det var skönt, där kan han vara. Sedan satte den halte igång med att prata, och det kunde han ju göra – struntade väl Nash i… Leka m honom? Tssss…
6. Och vem f-n låter huvudlösa monster hoppa upp ur marken? Nu var måttet rågat och den fulingen fick öronen fulla. Totalt opålitlig typ, så Nash kom inte fram förrän morsan satt på huk och lockade. Släppte på rädslan på andra promenaden sedan.
7. Att det låter i skogen som när morsan lagar mat, var ovanligt och det KUNDE ju vara det huvudlösa monstret som tillbaka… Men nä, det var det inte och då kan man kolla redan på egen hand, nästan.
8. På spökena så blev morsan lite överraskad, för Nash flydde inte alls utan blev hos henne. Full koll fr start, men inga Vuff förrän de hade någon meter kvar. Då kopplar matte loss Nash och han börjar cirkla och vuffa på de märkliga fenomenen. Såg ju inte ens ut som människor… Och inte blev det bättre när huvan åkte av och det VAR opålitligt folk därunder! Men Nash kom fram och hälsade, och släppte det bra sedan.
9. På sista leken så var Nash mer på fr början (”kanske bäst att vara med här?”) och lekte m morsan, men sedan kastade hon ju bort grejen igen – och DÅ upptäckte Nash en MYCKET intressant fläck på gräsmattan!
10. Nash är inte döv, hörde skotten och brydde sig noll&intet! Skönt!

Min fine lille Fluff!
Jag vet ju att han kampar och leker hejvilt – men icke med vemsomhelst!
Att han inte apporterar andras grejer, är ok – han har ju precis börjat inse att lämna av bollen till matte, kan ge gotte..
Trodde nog att han skulle gå vansinnes-bärsärk på spökena, så jag tyckte han var jätteduktig där!
Och så skottfast – skönt!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s