Nu så, nu är pudeln på gång!!

Binks i spårkärnan!Spår Vedby 27,7 039Spår Vedby 27,7 048

Åååh, vilket leende jag hade i fejset, där jag gick bakom min enastående lille spårpudel! Klockrent upptag på rätt håll, full travfart på spårandet sedan, tvärnit i de flesta vinklar – och på pinnarna!!! Och det gjorde han i ca 800m, och 30 graders fuktig hetta!! Såååå jäääääla bra, alltså!! Tror fanimej att anmälan till hkl snart går iväg… Jaja, jag veeeet – all lydnad är inte klar. Men vi börjar på måndagkväll med frittfölj med kommendering!
Tack Jennica för så fint spår!!

Gorm fick ca 600m mattespår, tog upptaget fint på rätt håll, valde sedan fel håll, så jag fick hålla igen. Sedan spårade han finfint – typ halva sträckan, då tungan började bli bra lång. Då försökte han lösa det med skenspår – vilket inte funkade, för matte hade snitslat… Och så försökte han med Minsta Motståndets Lag, dvs lösa spåret genom att vinda in slutet. Tyvärr funkade det inte heller – så han fick jobba sig till slutet – och hittade den sååå glad och stolt!

Nash fick ca 5-600m viltspår, 3 timmar gammalt – inkl en 10m återgång, som han jobbade en stund med. Nash behöver fler äldre spår, innan vi kan starta ökl. Dagens spår var det första på 3-4 månader, och i den värmen så jobbade han JÄTTEBRA!! Envisades på rätt håll, när matte blev osäker! Duktig pälsboll!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s