Äntligen fick matte tummen ur rumpan!

Vi har fått spåra!! 

Gorm – 400m mattespår, varav minst hälften på välanvända breda stigar. Gick över spårupptaget 2 ggr, tog det den 3ggn. Spårade villigt och intensivt, fram till stigen. Som vanligt försökte han lösa det med att lyfta nosen och springa fr sida till sida, men se då gick inte matte framåt. Till slut förstod han, och fick mycket beröm, när han spårade oss framåt PÅ stigen! Duktig Gormseman!

Binks – 400m annans spår, svagt snitslat. Velade en del i spårupptaget, men kom sedan iväg – och jag hängde fint på! Bra fart nästan hela vägen, utom i högt ormbunkssnår. Där fick han svårt att hålla sig mitt i kärnan, och rundade flera plantor. Missade båda pinnarna, men tog slutet fint! Dagens fokus var fart och motivation – och där är jag nöjd! 

Nash – 300m helt oblodat spår, ute på stor gräsäng, där många rastar sina hundar. Starten jättebra, men svängen in bakom en dunge var riktigt svår! Det nämligen prasslade och tisslade till höger och vänster, och en och annan kanin blev oxå synlig. Svårt att få rätt fokus igen, men det gick, och mycket lämpligt så kom sedan slutdosan bara efter 50m!

Trevligt sällskap i form av Emelie m Chino och Colton, som efter varsitt mattespår, förgyllde kvällsmaten i Lödde! 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s