Träna det som behövs tränas?

Ja, det är kanske en god ide… Vi tränar ju en massa spår och en massa agility – fast det är ju inte det vi behöver träna mest på. 

Därför samlade jag ihop flocken, lastade bilen och körde upp till klubben. Började med uppletande – 3 föremål för Gorm, som hämtade med ökande intensitet = nåt rätt gjorde jag! 4 föremål för Binks,om har näsan sååå PÅ, och missade inget föremål. Däremot så går det inte full galopp precis, och jag får en känsla av att han rör ihop Upptagsträningen och Uppletandet. Flitigare träning på båda borde ge en säkrare Binks i båda situationerna. Såklart har vi olika signaler och rutiner, men de måste väl befästas.

Sedan blev det skotträning, och Binks fick börja med 3 skott under liggande. Inte en öronkrusning!! Avslutade med inkallning m stå, skall och tungapport 2kgs.

Nash fick springa efter bollen, och i aktiviteten så sköt jag två skott med mellanrum. Tittade upp på första och inte en blinkning på andra – SÅ SKÖNT! Avslutade med Skick runt en kon. Och stadga i Sitt kvar. Duktig liten spets!

Gorm fick 5 skott, och reagerade lite på första skottet!!! Då valde jag att gå bakom planket, och fortsätta skjuta därifrån. Kikade ut genom mellan 2 plankor, och nu reagerade han ingenting…. Hmmmm…. Sedan blev det inkallning m stå och tungapport även för honom, och det var riktigt roligt! 

Varsitt rejält oxben till middag, och nu är de så härligt nöjda!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s