Var hälsad, sköna vår!

En alldeles, alldeles underbar dag i skogarna utanför Hörby har det blivit idag! Termometern i bilen visade hela 15 grader, och citronfjärilar prydde skogens gläntor! Ljuvligt!

Ca 400m viltspår till Nash, som börjar få riktigt bra (läs lugnt..) tempo i arbetet. Det är bara när han kommer av, som han vill lösa det med att rusa runt-runt… Och idag så var det oxå första gången som han bar hem klöven – stolt som en tupp!

Jessica gick ut ett rejält spår till Binks, ca 900m, inkl vildsvinsvittring och hopp över bäck. Och diverse klänga-klättra fram i rishögar! Duktig Binks visade ännu en gång, att här ger vi inte upp utan problem är till för att lösas! Både jag och Jessica var lost, när Binks ringar sig bakåt, hittar spåret igen och tuffar på sedan till slutet! 2tim gammalt och alla pinnarna med hem! Vilken liten kämpe!

Till Gorm så blev det uppletande, och kommer att så bli ett tag framöver. För man ska ju träna på det som behövs tränas, eller hur? Idag blev det 2 pass. Det första lite segt, men inget bajsande iallafall. Det andra i betydligt bättre tempo och fokus… Kan ha att göra med att Jessicas Kajsa satt bakom och tittade.. Hehe! Konkurrens är bra till mycket!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Var hälsad, sköna vår!

  1. Carroo skriver:

    Ja konkurrens är riktigt effektivt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s