Här vilas det inte…

Dubbel hundträning idag! Ja, jag veeeet…..
Agility i morse med bästa gänget. En Magne-bana med diverse klurigheter, och väldigt rolig! Binks var taggad attan, och satte banan på andra försöket! Björn fortsätter att träna m Gorm, och de trivs väldigt bra ihopa! Så roligt att sitta bredvid och se sin hund roa sig kungligt!
Lite tunnlar och hinder för Nash – fast idag var nya träningskompisen Kuling med. Då blev det lite mkt störning – så då fick vi tränat det också!
(Och jodå, de två hade ett privat rejs ett tag före träningen…)
Ikväll inomhusträning lydnad i Gyllenstens hall. Nash var först ut, men inte med lydnad utan nu fortsatte vi på kontakten trots andra hundar runtom. Lite bb på hindret blev det oxå.
Gorm skulle eg träna precision i friaföljet, men jag passade på att ta in honom när andra hundar var där. Och då blev det svååårt för honom. En platsliggning m Anna Sandström ålandes rakt mot honom, blev nog droppen för sedan hässjande han som om han kört ett lägresök!
Binks fick fortsätta att träna ink m stå, plus skick på hinder på avstånd. Även nu fanns det hundar inne, och dem hade han koll på. Svårare när Anna gick kloss intill och kastade snaskigt godis på golvet runt tassarna under friaföljet.
Jättenyttig träning för alla tre – tack för det!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s