Eld i baken!

Ja, för inget är ju som ett PM i brevlådan, till att få fart på vår lydnadsträning! Hehe!

Start kl 0900 på Lunds BK, med bästaste Anna Sandström och Anna Eriksson!

Inkallningsträning för Gorm – det tar sig! 🙂 hög koncentration, lätt galopp som håller i sig även om han mkt tydlig väntar på Stanna… Numera vet han inte ifall jag tänker kommendera el släppa honom! Coolt!
Genomkörare lkl lydnaden för Binks – se där, det såg ju riktigt bra ut. Och kändes! Då ska vi bara klara spåret på kommande tävling, och sedan ska jag klara att hålla nerverna i schack, så ska det nog funka! Avslutade med budföring, och tjo vad det är kul! Platsliggningsträning ikväll!
Nash – fick träna på valpinkallning, sitt och ligg, dvs ren vardagslydnad. Hihi, har jag godis i handen så slänger han fanimaj ner frambenen i marken på Ligg! Avslutade m ‘budföring’ för honom oxå, dvs springa fram & tillbaka mellan mig och Anna, och få godis. Passade på att lägga in kommandot Kör, och japp, det funkar!

Belönade oss med ett besök på Satchmos efteråt, och det är sant som man säger, det är dyrt att tävla! Nya Hurtta selar till Gorm och Binks, och då visade det sig att Nash kan ha Binks gamla Alac-sele. Plus en reflexväst till Gorm, lite lyx-hundgodis, en ny snörboll till Gorm och en roadkill till Binks, eftersom Nash tagit alla hans.

och SEDAN blev det ett besök på Rusta oxå… tur vi inte tävlar spår så ofta!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s