Tränar, tränar – och tävlar ibland…

Så är agilitysäsongen i stort sett över för det här året. Iaf vad gäller utomhustävlingar. Nu ska jag och Binks slipa till oss, och bli vassa på byten och att ta hinder på fel håll! Nästa säsong så siktar vi på pinnar i tvåan!

Gorm har också tävlat i agility, men mest för skojs skull. Han har bättrat på sig i slalomet, och börjat förstå vad jag menar med runt, och de olika bytena. Men jag kommer inte att gå upp i tvåan med honom, det räcker så väl med den höjden vi har i ettan.

Binks har tävlat i lägrespår, och gjorde ett fint spårarbete – men gick över slutpinnen. Däremot så var den största behållningen att han låg plats inkl skott på tävling! Och dessutom genomförde vi lydnaden med glatt humör, både jag och Binks! Härlig känsla hade vi med oss därifrån!

Nash växer och har börjat gå ut på gräset när han behöver – ifall dörren är öppen. Han har varit lös i magen i ett par dagar, men troligen var det något han åt – för det gick över igen. Pigg och busig som en valp ska vara, och verkar störta rakt in i slyngelstilen! Älskar att busa med Binks, som också tycker att det är kul … en stund… Sedan har Binks lite svårt för att få slut på det, men som tur är så kan inte Nash hoppa upp i sängen ännu…

Bilder fr dagens promenad i varm höstsol:

Höstpromenad 001 Höstpromenad 011

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s