Flås-träning?

Är man väldigt otränad ifall man får träningsvärk av 2 tim bowling??? Vissa muskler är nog lite överraskade över mängden aktivitet, som de har utsatts för… hehe…

Lördagen tillbringades sedan med en lång skön vinterpromenad, och så Hockey Games i Malmö – där Sverige förlorade mot Ryssland… suck.. Känner att jag håller på att tappa intresset för hockey igen, efter att det vaknade i julas… Det var ROLIGT att se matchen i Sthlm – MIF mot Djurgården.. och MIF vann, efter både förlängning och straffläggning. Det är alltså mycket roligare – när min sida vinner.

Idag blev det agilityträning m LaBK. Hela två veckor sedan sist, och planen var att köra fart och svängar med båda. Lite påminnelser om vad vi tränade på sist, s a s. Båda hundarna var heltaggade och körde järnet. Lyckades behålla Gorms fart till en del,  trots många svängar och byten – som brukar sätta ner hans fart. Kamprullen hjälper här! Binks är en klippa, även om han oxå saktar ner lite när det blir knixigt och svängigt. Vi fick iaf till flera felfria rundor, och det känns bra. Avslutade sedan med att trycka fart i slalomet – både på Binks och Gorm. Båda hundarna ökade på bra, Gorm vill gärna slarva och hoppa någon pinne då, men då fick han göra om. Binks körde två-bens hopp hela slalomet igenom – dvs betydligt ökad fart – och INGEN slarv!! Åh vad bra! (får minsann lite pinne-känsla nu i magen…. )

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s