Underbar vinterdag!

Igår lördag så åkte vi upp till Klåveröd 4, för spårträning. Hemmavid låg det som mest lite pudersnö ute på åkern, men ju längre upp vi kom, desto mer snö blev det. Vi parkerade innan backarna, vilket nog var klokt efter att ha noterat en rejäl jeep med tydliga problem.

Till Annas Merlin, så lade jag ett krullspår – bara för att kolla hans noggrannhet… Det är inget fel på den, kan jag säga! Ett nöje att se honom jobba!

Till Gorm lade jag ett 400m långt spår, som jag tyckte kändes lagom klurigt – men inte för mycket eftersom han fått rejäla spårnötter de senaste gångerna. Alla har han inte lyckats reda upp, så han behövde få lyckas. Detta spår tog han helt utan en enda miss, och var också överstolt och lycklig efteråt!

Till Binks hade jag planerat en för-övning, som Anna snällt lade ut. Plus spår på ca 400m. Binks är en duktig spårare, fast han är inte lika fokuserad i starten, som han blir efter bara 50m. Tänkte att en förövning inför varje spår, med extra godis just i starten kanske kan rätta till det…  Igår funkade det iaf bra. Binks verkligen noterade och städade rent varje gotteplats! I övrigt så hade han bra drag och fart,och fixade vinklarna så snyggt!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s