Å så vidare i spåret..

Var på Järavallen och spårade m Catharina Olsson!

Gorm fick 400m matte-spår på äng, och jobbade så fint hela rundan.
Missade en pinne – men så lycklig han blir numera, över att få spåra!!
När Gorm spårar så som han gjorde idag, så kan jag bara slappa i linan, och titta på utsikten. Det är så han vill ha det – att han får sköta sig själv. Fine Gorm!

Binks fick 3x150m, som Catha lade ut – med fokus på spårupptag.
Första snurrade han en del på, och korsade spåret 3 ggr… såg ut att passa på att kolla vad familjen Kanin gjort på morgonen, samt vilka hundar som passerat. Markerade spåret någonstans i mitten, och gick bakspår… (suck, tålamod ÄR en dygd) Till slut så kom vi iväg på spåret – och sedan går det fint!
Andra upptaget gick han ut mer distinkt på, gick över spåret en gång – och valde sedan bakspår. Vände när jag höll emot, och gick iväg på rätt håll i spåret.
Tredje upptaget blev ännu mer distinkt – (eg nästan perfekt – jippi!!) – rakt ut i sakta trav, markerade vid första kontakt, och vände på rätt håll.
I samtliga spår gick han mitt i spårkärnan, som syntes i gräset. DET kändes himla fint att gå därbak, och se att han faktiskt gör ett kanonjobb!

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Å så vidare i spåret..

  1. Susanne Winberg skriver:

    Hej Gunilla! Ja mycket ska man upptäcka med hemsidan. Inte förrän jag loggar in för att redigera som jag ser att det är en komentar lämnad! Konstigt och nu när jag klickar på bloggen för andra gången så går det att läsa!!??? Skumt! Hittar som sagt ingen mailadress till dig så det får bli svar här. Nu är det ju flera dagar sen du skrev!!! Ja jag har en underbar hanvalp kvar här som väntar på rätt ägare och som det skulle vara kul om det var någon som var lydnads…bruks.. intresserad. Han är ett riktigt charmtroll, skön stil på något vis 🙂 och vi har haft ett speciellt öga till han hela tiden. vet inte riktigt varför…. Han kommer att bli ganska stor! Varit störst hela tiden och är än! Växer så det knakar. Den som varit mest nyfiken i kullen, först med att utforska och först i utvecklingsstadiet. Vilket jag ser som possitivt i träningssyfte! Hälsa tjejen om hon ännu är på jakt efter en trogen underbar kamrat att höra av sig… Mvh Sanna Winberg. http://www.sansanovas.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s