Härlig höstdag!

Det är nyttigt med skogsluft – så jag passade på att åka till Söderåsen, den här vackra höstdagen.
Tvingade med Janne – som oxå är sjukskriven, efter att ha opererat ena handen för karpaltunnelsyndrom.

Det går verkligen att koppla av där, och att i lugn och ro strosa ut några spår och låta hundarna bli trötta i pannan… (jaja, I wish.. haha! )

Binks – till honom måste jag börja tänka äldre och längre spår – dvs bättre mental kondition. Han fick idag ca 1000m ute på ett kalhygge, dock inte mer än 45min gammalt. Nästa gång får han lättare terräng – och äldre spårtid.
Han blir verkligen bättre ju längre han går i spåret. Jag märkte att han sög i mer, när det blev svårt och brötigt – och jobbade envist på, när han kom av. Och det känns såklart bra, att jag märker att jag kan läsa honom allt bättre.

Gorm – går fort, och slarvar både i vinklar och vid pinnarna. Hans spår gick i mossig granskog, med fokus på snirklighet, och spetsvinklar. Pjuh, det var knepigt, sa han – och gick rakt förbi sin pipis som låg som slut… :-: Det finns ingenting i hans mentala ork, att klaga på… Han hade lätt kunnat ta 1000m till…

Puh – fick oxå ett spår, ca 6-700m långt, med ett virrvarr som klurighet. Åh som han njöööt, av att få visa matte hur j—a duktig han är! Att han sedan var helt slut, och inte orkade hoppa ur bilen när vi kom hem – är en HELT ANNAN femma…

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Härlig höstdag!

  1. Camilla o Kito skriver:

    Var tvungen att komma hit o kika hur det går. Tänk att Puh hänger med än! Det var roligt att läsa 🙂 Grattis igen till uppflytt med Binks. Superkul! Kan riktigt se er där bland de andra. Du och din aprikosa pudel i finfrisyr 😉 Coolt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s