21/5 Uppflyttade t hkl spår!

Åh som jag gick och njöt bakom Gorm idag, när vi tävlade lkl spår!!
Alldeles lagom takt hela spåret igenom. Kom nog av ett par meter vid ett tillfälle, men annars var det ett noggrannt och snyggt spårarbete som mors lille påg presterade idag.
10p på påsläppet, och 10p på spåret. (stoooolt!!)

Direkt och rakt iväg på påsläppet, och alla pinnarna med hem!!
En sjua på budföringen – för han trodde inte sina öron, att han fick springa när jag sade marsch… tittade bara upp på mig och sa: ‘-Va??’
… så han fick ju ha ett extra dk…  🙄
Direkt efter budföringen, så var det platsliggning – och det kändes lite fel ordning. Jag menar – först skulle alla hundarna flårusa, och sedan ligga plats, och dessutom så var Gorm siste hund, så han gick direkt fr budföringen till platsliggningen… Alla hundarna låg iaf fint.

På lydnadsprogrammet så låg vi på 7-9,5p i betyg – syntes rätt väl att han är värmekänslig… Det var 23 grader varmt och planen var vindskyddad runtom, så det var lite svettigt där…
Nerdrag för tempo på apporteringen och på inkallningen, och det håller jag helt med.
Nerdrag på framförgåendet oxå… dels drar han i kopplet, och dels så vänder han sig om i halten… men det kan jag leva med, eftersom vi öht inte tränar det momentet… Tala inte om det för någon
Någon fjuttig poäng i nerdrag på krypet pga ngt hög bak… vilket jag inte säga något om, för det såg ju inte jag. Däremot så tyckte jag att han släpade lite i krypet.
Totalt sett så känner jag mig nöjd med hans lydnad idag – dels pga värmen, och dels pga att han evtl kanske ömmar någonstans. Jag kan inte se något, och jag kan inte känna något när jag masserar heller – men han markerade pyttelitet på höger framben i måndags. Därefter har jag inte sett något, men man vet ju aldrig.
Ska jag peta på lite småfel, så höll han inte positionen i linförigheten. Så det är det och så tempot i inkallningen och apporteringen, som jag själv känner kritik på.

Totalt så är jag såklart jätteglad och helnöjd – med vinst och uppflyttning.
Totalpoäng 543,5p.

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s