6/6 Söta Ginny på besök!

Just nu snarkar två vovvar högljutt på golvet, och den ena sparkar vilt och den andra pratar i sömnen. Gorm jagar väl fortfarande sin ursöta syster Ginny, som varit på besök idag. I nästan 6 timmar i sträck, har Gorm&Ginny lekt och busat så att gräset yrt runt benen. Puh fick också komma ut och vara med, och först tyckte Ginny att uj, vad stor han är – men det gick minsann fort över. Snart var det hon som fjäskade och pussade på Casanova-Puh, så hon blev nog lite kär!
Puh var också kär, för Susannes andra kelpietik hemma löper så Ginny luktade ju bara så gott!!
 
Emellanåt fick jag ta undan Puh lite, så att hon fick hämta andan – men det var hon själv som kom och hämtade honom igen!!
Ginny&Gorm är mycket lika i sättet, men Gorm är mer maskulint rättfram, medans Ginny är feminint tetig. Lika snabba båda två, så de hittade varandra snabbt och kom igång i kapplöp runt trädgården.
Och lika mycket som Ginny har hittat sig själv som tik och vet att säga ifrån, lika mycket har Gorm förstått att han är hane och försökte sig på ett och annat höftgrepp – på sin egen syster!!
Hmm, jag får nog ta och läsa lite regler för pågen!!
Utseendemässigt så är Ginny tunnare och smidigare, och med något slankare päls med. Speciellt efter att Gorm simmat ett par ggr i Saxtorpsdammen, så såg det ut som om han hade mycket mer päls! Men det har lagt sig nu igen – nu är det slätt och fint.
 
Vi hann också med att köra momenten i lydn 1 med Susanne, så att hon vet vad hon har att vänta på lydnadstävlingen på lägret!! Klassens moment skiljer sig en hel del mellan DK och SE, så det var tur att vi gick igenom dem.
 
Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s